Homepage in english Welkom op de pagina van de

Familie Fleurkens

Łnie van 25 september 2004

Het is alweer een paar jaar geleden, dat wat iedereen van de familie vond dat er weer na zo'n 13 jaar van moest komen; de familiereŁnie. Helaas, want voor iedereen die er niet kon zijn of is geweest; je hebt weer wat gemist. Ouderwets "Fleurkens gezellig".

Begonnen rond een uur of 2, ontvangen door 3 levensechte stripfiguren (Marian en Jacqueline van tante Marie/ome Wim en Marly van Ome Sef/Tante Nelly) vond iedereen zijn weg naar "de Rode Kers" van recreatiepark Oostappen in Asten/Ommel met als gastvrouw en -heer: Marij en Peter (van Ome Sef) Fleurkens.

Na het ophalen van naamkaartje, unieke consumptiebonnen (ontwerp van Jos van Ome Frans/Tante Gonny) en het inleveren van de foto voor op de stamboom (3,15 x 2,40 meter; door Henny en Peter Fleurkens van Ome Teng/Tante Bertha)) vond ieder lid van de familie al snel zijn weg in de zaal.

En toen kon het ook echt beginnen: praten, kwebbelen, kakelen, beppen, en noem maar op. Daar waar de familie Fleurkens goed in is. Communiceren. (Jacqueline van ome Sjaak/Tante An is er inmiddels maar een studie naar begonnen)

Na het openingswoord van Peter Fleurkens en Peter Fleurkens kon iedereen aan de koffie om rond een uur of 3 naar de foto te gaan. Hoe krijg je 150 man op een foto (en vooral als ze van de familie Fleurkens zijn)? Nou uiteindelijk lukt dat. Daarna nog alle Fleurkens naamgevers, alle neven en nichten en ten slotte nog de oudste (Tante An van Ome Piet, 81 jaar !!! en Jessie Schreurs, dochter van Sandra Fleurkens, kleindochter van Wiel Fleurkens, achterkleindochter van Driek Fleurkens en geboren op 25 mei 2004.

Daarna kon er gedronken en ook (onbeperkt) vis en frites gegeten worden. En dat hoef je de familie Fleurkens geen 2x te vertellen. Om 20.00 uur was weliswaar het einde, maar een groot aantal leden van de familie had nog geen behoefte om naar huis te gaan. De laatste uiteindelijk vertrokken na middernacht. Als het goed is allemaal met het boekje van de familiereŁnie, door Peter, Ine en Annet (van ome Teng) samengesteld en door Leo (van Jacqueline, van Marie) gekopieerd.

Omdat een aantal familieleden op het park overnachtten, konden we de reŁnie zondagmorgen afsluiten met een heuse Fleurkens' brunch. Om 1 uur was het dan ook echt over. Na nog de laatste zaken te hebben opgeruimd, elkaar bedankt te hebben voor de organisatie, de gezellige reŁnie en de belofte om over 5 jaar weer een reŁnie te organiseren hebben we afscheid van elkaar genomen. Iedereen is weer huiswaarts getogen en kan nog lang nagenieten van deze fantastische reŁnie.

Mocht je nog fouten, onvolledigheden, etc. in het boekje tegenkomen... Mail of stuur ze ons. Wij kunnen deze gegevens dan weer aanpassen voor de volgende gelegenheid.

Namens allen van de organisatie: tot de volgende reŁnie.

Peter en Marij (van Sef), Peter en Henny (van Teng), Leo en Jacqueline (van Marie), Ine en Annet (van Teng), Marly (van Sef), Frank (van Grada), Marianne (van Marie), Jos (van Frans) en Wil (van Teng).


De stamboom vind je ook uitgebreid op internet: Stamboom familie Fleurkens 

Erik Fleuren in Nijmegen heeft er zijn hobby van gemaakt. Klik als je op zijn site bent op "Familie's Fleuren" en kies in het menu "FLEUREN STAM08". Dan kom je bij de tak van de familie Fleurkens terecht. Je kunt in de linkerkolom (Namenindex) op naam zoeken en middels klikken kom je dan bij je eigen gegevens terecht.

Mochten gegevens niet (meer) kloppen of onvolledig zijn, stuur mij dan een mail met de juiste gegevens. Vermeld wel even het nummer dat tussen haken achter je naam staat, b.v. [28679]. Ik zal dan zorgen dat je gegevens bij Erik komen en worden aangepast. Mijn mail adres: Wil Fleurkens

Foto's van de Prinsenreceptie 2004 van Frans (uit Raalte) staan op de site van Ine (van Ome Teng) en Annet (vriendin van Ine): http://home.hetnet.nl/~fleurkens/

© Juni 2010